• سایر اخبار

  • سوم خرداد ، روزی که در تقویم پر افتخار ما، با خون و حماسه و مقاومت گره خورده است. روزی که خرمشهر، از گمنامی و اشغال، به نماد مقاومت ، پایداری و پیروزی تبدیل شد. این روز، تنها یک تاریخ نیست؛ یک مکتب است. مکتبی که درس‌های بزرگی از ایثار، ،فداکاری ،اتحاد، و ایمان را به ما آموخت.

    بسم الله الرحمن الرحیم

    حسن دهقان رزمنده دوران دفاع مقدس ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت:

    سوم خرداد ، روزی که در تقویم پر افتخار ما، با خون و حماسه و مقاومت گره خورده است. روزی که خرمشهر، از گمنامی و اشغال، به نماد مقاومت ، پایداری و پیروزی تبدیل شد. این روز، تنها یک تاریخ نیست؛ یک مکتب است. مکتبی که درس‌های بزرگی از ایثار، ،فداکاری ،اتحاد، و ایمان را به ما آموخت.

    دهقان دبیر جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی شهرستان اندیمشک در ادامه گفت سالروز آزادسازی خرمشهرتنها یک تاریخ در تقویم نیست ؛ روایتی از مقاومت، ایثار و پیروزی ملتی است که با نثار خون بهترین فرزندان خود، خرمشهر را از چنگال دشمن بعثی آزاد کرد. این روز بزرگ، یادآور حماسه بی‌بدیل رزمندگان اسلام و شکوه ایستادگی ملت قهرمان ایران است که با اراده‌ای پولادین و ایمانی راسخ، معادلات جنگ را برهم زدند و درسی فراموش‌نشدنی به متجاوزان دادند.

    دهقان در ادامه گفت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، فرصتی است برای بازخوانی رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های دلاور مردان و رزمندگان و شهیدانی که با از خودگذشتگی، امنیت و سربلندی و اقتدار امروز مان را رقم زدند. این حماسه بزرگ و ماندگار، نمادی از وحدت و همدلی اقشار مختلف مردم از گوشه و کنار کشور عزیزمان بود که دوشادوش یکدیگر، در راه دفاع از آب و خاک میهن به میدان رزم آمدند و این پیروزی بزرگ را به ارمغان آوردند.

    گرامی می‌داریم یاد و خاطره تمامی شهدای گرانقدر عملیات بیت‌المقدس و تمامی رزمندگان، جانبازان و آزادگان سرافرازی را که در این فتح بزرگ نقش‌آفرین بودند. ضمنادرود می فرستیم به ۱۹ لاله پرپر شده شهرستان یکهزار شهید اندیمشک در عملیات غرور آفرین بیت المقدس روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد.

    حسن دهقان دبیر جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی شهرستان اندیمشک

    تاریخ انتشار مطلب:2025/05/23 - 23:56

    سایر اخبار

    
    تمامی حقوق این وبگاه متعلق به پایگاه خبری اندیمشک جوان می باشد :