تاریخ: 11 , دسامبر, 2018 8:42

قتل پسر توسط پدر در دزفول

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول گفت: ظهر دوشنبه مشاجره لفظی یک پدر و پسر در دزفول منجر به فوت فرزند می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول گفت: ظهر دوشنبه مشاجره لفظی یک پدر و پسر در دزفول منجر به فوت فرزند می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول و به نقل از روابط عمومی ناجا، علی الهامی اظهار کرد: مشاجره خانوادگی در دزفول بین یک پدر و پسر در دزفول منجر به قتل فرزند 24 ساله به دست پدر می‌شود.
وی گفت: با بالا گرفتن مشاجره بین این پدر و فرزند و درگیری فیزیکی شدید، فرزند پسر 24 ساله بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست می‌دهد.
فرمانده انتظامی شهرستان دزفول با اشاره به اینکه تحقیقات در این خصوص ادامه دارد، گفت: علت این درگیری اختلافات خانوادگی بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، این حادثه در خیابان آفرینش شمالی رخ داده و اعزام این فرد به بیمارستان بزرگ دزفول هم نتوانست جلوی مرگ او را بگیرد.
انتهای پیام

نظرات کاربران

مصاحبه
یادداشت ها